15 Temmuz 2013 Pazartesi

Internet Explorer Şaşırtıyor

Gelişen ve değişen reklam dünyasında artık tüketicilerin dikkatini çekmek için sıradan bir reklamdan fazlasını yapmak gerektiği bir gerçek. Bugün birçok marka bu yeni sisteme ayak uydurmaya çalışırken, Internet Explorer izlediği yol ile rakipleri arasından sıyrılıyor.



Bir zamanların efsane tarayıcısı olan Internet Explorer yepyeni versiyonuyla tamamen değiştiğini söylüyor. Bu değişimi, Türkiye’de çok da alışkın olmadığımız bir şekilde anlatıyor.
Internet Explorer 10, Internet Explorer 6’yı en az bizim kadar sevmiyor. Bunu dile getirmekten de hiç çekinmiyor. ''www.explorerdegisinceben.com'' sitesinde yer alan görseller ve videolar esprili bir şekilde eski versiyonuyla inceden dalga geçiyor. Çelik’in yer aldığı ''Artık devir değişti'' videosu bu komik ve absürt içeriklerden yalnızca bir tanesi. Internet Explorer bütün bunları yaparken güvendiği bir şey var elbet. O da IE 10’nun gerçekten hızlı ve sorunsuz çalışıyor olması. Yeni Explorer’ı bizzat deneyimleyenler bir konuda aynı fikirde; Internet Explorer ‘ın dönüşü muhteşem olmuş!

www.explorerdegisinceben.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum to “ Internet Explorer Şaşırtıyor ”

Yorum Gönder